Cash Back

Det er os en stor fornøjelse, at kunne sende dig information om et nyt program, som du som værdifuld (donor, sponsor eller ansat) hos Svenstrupskytteforening kan bruge. Via dette program, kan du booke rejser og shoppe online, ligesom du allerede gør i dag, men nu kan du tjene Cashback på alle dine indkøb! På hvert eneste køb du foretager, får også Svenstrupskytteforening en gevinst.

Besøg www.bsp-rewards.com/M019kr  for at se Svenstrupskytteforening nye rejseportal og Shopping Mall.

Med dette nye program, kan du handle i de samme butikker du handler i nu, finde de bedste tilbud, og tilmed tjene Cashback på hvert eneste køb. I tusindvis af mærkevare forretninger fra hele verden, kan du være sikker på at finde lige det du søger i dine online yndlingsbutikker. Sammen med vores partner BSP-Rewards.com, er vi dedikerede til at finde de allerbedste tilbud, kampagner, kuponer og fordele til dig.

Book alle dine rejserelaterede behov via Svenstrupskytteforening, rejser – fly, hoteller, leje af bil, uanset hvad du mangler så har vi det i vores nye program, og så får du tilmed Cashback på alle dine køb! Dette nye program betaler dig så at sige for at shoppe, med kontanter! Det er gratis at være med, du skal bare huske at logge på før du køber noget, for at være sikker på at få din Cashback sat direkte ind på ”Din konto” side.

Hvad er Cashback?

Med vores nye program, betaler vi dig med kontanter for at shoppe, og på alle de indkøb du foretager, i de selvsamme butikker du handler i hver dag, får også Svenstrupskytteforening en gevinst. Vores partner, BSP Rewards, har indledt samarbejde med tusindvis af forhandlere og rejsefirmaer fra hele verden, og disse betaler BSP Rewards, som regel en procentdel af salget, kontant, baseret på købsprisen af det produkt du køber. BSP Rewards returnerer denne Cashback til vores kunder. Butikkerne gør det naturligvis for at få kunderne til at handle i netop deres butikker. Som gratis registreret medlem, bliver du berettiget til en markant månedlig Cashback på alle de køb du foretager på vores Rejseportal og i vores Shopping Mall. Cashback satserne fremgår tydeligt på hele siden. Husk at logge ind før du køber noget, så modtager du din Cashback direkte på din ”Min konto” side. Den månedlige Cashback % sats er forskellig fra forhandler til forhandler.

Ved at opgradere til det eksklusive Premium Medlemskab, bliver du berettiget til 4 % ekstra Cashback om året – du får altså ekstra Cashback i slutningen af året, oveni din månedlige Cashback.

Når du køber vores elite V.I.P. Medlemskab, optjener du den højest mulige Cashback sats på hele 6% som udbetales månedligt!

Mange kreditkortfirmaer og forhandlere tilbyder goder for at bruge netop deres kreditkort. Disse programmer har nogle ret heftige bindinger, som gør dem meget u attraktive jo længere du bruger dem. Omvendt kan Cashback programmer faktisk hjælpe med at rydde op i andre programmer. Med vores program shopper du efter ting du skal bruge, og får penge for det, uden betingelser. Den Cashback du tjener via vores program er et tillæg til enhver anden kontant eller bonus du tjener via dit kreditkortfirma.

Cashback programmer tillader dig at tjene kontanter på alle de samme hverdagsindkøb du allerede foretager. Om det er en flyrejse til Europa eller en ny bluse til din søsters fødselsdag, så bliver du med Cashback programmer i stand til at få betaling for at købe ting du allerede mangler. I modsætning til incitamentsprogrammer som udbydes af store detailhandlere eller kreditkort-selskaber, er Cashback programmer ikke baseret på kvoter. Du behøver ikke at købe 10 genstande for at spare 15 %. I stedet kan du tjene penge på alle indkøb.

Med Venlig Hilsen Bestyrelsen

Hej welkommen til vores hjemmeside

Svenstrupskytteforening

Del på facebook
Facebook